Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru. Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Pīlādžu liķieris

Pīlādžogu uzlējums, ar ingveru, vaniļu un karameli. Bet atgādinu, ka alkohols ir kaitīgs jebkurās devās.


500g pīlādžu
400g lielkristālu karameļu cukura
2-3 cm svaiga ingvera ar mizu
1 vaniļas pāksts
1 l degvīna (alk. 40%)

Ogas noplūc no kātiņiem, nomazgā, nosusina un liek saldētavā.

Sasalušās ogas saber pudelēs pamīšus ar cukura graudiem, šķēlītēs sagrieztu ingveru un gabaliņos sagrieztu vaniļas pāksti. Pārlej ar degvīnu, aizvāko un noliek tumšā nedēļā uz 2-6 nedēļām (jo ilgāk stāv, jo stiprāk ievelkas, bet minimālais izturēšanas laiks - līdz cukura graudi izkūst un uzlējumam ir oranža krāsa).

Noturēto liķieri izkāš caur 4-kārtīgu marli, salej tīrās pudelēs, aizvāko. Glabājas gadiem ilgi, ledusskapi nevajag. Garšīgs gan viens pats, gan pie melnās tējas, kūkās, desertos u.c.


Citas receptes