Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru. Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Gaspačo maize

Maize no pārpalikušās krēmzupas


300ml gaspačo zupas
300g kviešu miltu
50g rudzu miltu (vai vēl kviešu milti)
12g sausā rauga
1 tējk. cukura
sāls pēc vajadzības (ja zupa jau nav sāļa)
3 ēdk. eļļas
pēc vēlēšanās - pa ēdk. čia sēklu un Indijas ceļtekas (psyllium)
50g saulespuķu sēklu pārkaisīšanai

Visu samaisa, ļauj vismaz stundu uzrūgt.

Izklāj veidni ar cepampapīru, liek mīklu, izlīdzina, pārkaisa saulespuķu sēklas, uzraudzē vēl 15 min.

Cep 200 C apmēram 35 min.


Citas receptes