Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru.

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Asā kvinoja taizemiešu gaumē

Ideāli, ja jums ir svaigs galangals (Taizemes ingvers) un svaiga citronzāle - tad ņemiet 1 ēdk. galangal un 4-5 citronzāles stiebrus.


1 gl. kvinojas
1 gl. ūdens
1 gl. kokosriekstu piena
sauja zemesriekstu

1 ēdk. garšvielu pastas:
1 svaigs sarkanais čili
1 ēdk. rīvēta ingvera
1 tējk. kaltēta galangal
4 tējk. kaltētas citronzāles
3 ķiploka daiviņas
1 ēdk. sojas mērces
1 ēdk. laima sulas

Liek vārīties kvinoju. Kad tā uzsūc visu ūdeni, pievieno kokosriekstu pienu.

Apgrauzdē zemesriekstus.

Galangal un citronzāles pulveri aplej ar verdošu ūdeni līdz pastas konsistencei, ļauj pusminūti ievilkties. Tad pievieno pārējās pastas sastāvdaļas, samaļ viendabīgu. Nogaršo - skābumu un asumu pieregulē pēc savas gaumes.

Gatavā kvinojā iemaisa 1 ēdk. garšvielu pastas, zemesriekstus un nekavējoties pasniedz.


Citas receptes