Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru. Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Biešu - grūbu sautējums

Ikdienišķi produkti, bet kas par izsmalcinātu garšu!


200g grūbu,
300g burkānu,
1 kolrābis,
300g nevārītu sarkano biešu,
(puravs pēc vēlēšanās, bet man labāk garšo bez tā),
1 l dārzeņu buljona,
1 citrona sula,
skābs krējums,
mārrutki, sāls, pipari - pēc garšas
sviests

Grūbas kārtīgi noskalo. Dārzeņus nomizo, sagriež sīkos kubiņos.

Visu kopā liek buljonā un uz lēnas uguns zem vāka sautē apmēram 30 min.

Tad pievieno sviesta piku, sāli, piparus un citrona sulu. Pasniedz ar skābu krējumu, kam piejaukti mārrutki.


Citas receptes