Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru.

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Rukolas pica

Elementāri, Vatson! Un bez tomātu mērces.


200g miltu
5g sausā rauga
1 ēdk. cukura
1/4 tējk. sāls
1 ēdk. siltas augu eļļas
silts ūdens

Virsmai:
1 ripulītis Brie siera
2 ēdk. brūkleņu ievārījuma
sauja rukolas lapu

Miltus sajauc ar raugu, cukuru, sāli, vidū izveido bedrīti un ielej tajā sasildītu eļļu un mazliet silta ūdens (ap 40 C - tā, lai iemērcot pirkstu, šķiet karsts, bet pirkstu ārā raut nevajag), visu samīca mīklā. Turpina mīcīt, līdz mīkla kļūst elastīga un nelīp pie rokām. Apsedz, noliek siltā vietā uz 20 - 30 min., lai uzrūgst.

Sagriež sieru.

Uzraudzēto mīklu izmīca, izstaipa apļa formā, liek uz cepampapīra. Apziež ar brūkleņu ievārījumu, pārliek sieru, cep 230 C karstā cepeškrāsnī 20 min.

Gatavu pārkaisa ar rukolu.


Citas receptes