Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru.

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Zemenes, tomāti un sniega pikas

Ā, nē, siera pikas! Un vēl sīpoli, pipari un aveņu etiķis. Vasara, mņammm!


150g zemeņu
150g mocarellas-bazilika bumbiņu (piemēram, Zottarella Basilikum)
2 tomāti vai ķekars ķiršu tomātiņu
1/2 sarkanā sīpola vai lociņi
5 piparu maisījums

Mērcei:
2 ēdk. olīveļļas
1 ēdk. aveņu etiķa
šķipsniņa sāls un cukura

Zemenes nomazgā, noņem tām zaļās kauslapas, lielākās ogas sagriež.

Tomātus sagriež. Sīpolu vai lociņus sakapā. Sajauc kopā mērces sastāvdaļas.

Zemenes, tomātus, siera bumbiņas un sīpolus kārto šķīvī, pārlej mērci, pārkaisa ar svaigi malto piparu maisījumu.


Citas receptes