Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru. Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Arbūzi un rozes

Tiklab salāti kā krēmkokteilis (krēmzupa)


100g arbūza

1 nektarīns

1 tējk. pārtikas rožūdens

4-5 bazilika lapiņas

Augļus iztīra, kopā ar baziliku sagriež. Sajauc ar rožūdeni. Ēd atdzesētu.

Krēmkokteilim - visas sastāvdaļas samaļ blenderī, dzer nekavējoties (augļus atdzesē vispirms).


Citas receptes