Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru. Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Burkānu "bekons"

Ak šausmas, ko tie veģetārieši ēd! Kā tā drīkst, censties atdarināt gaļas garšas, ja no pašas gaļas atsakies! Kā kāds uzdrošinās kaut ko vegānisku saukt par bekonu!

A vot tā! Gribu un atsakos; gribu un ēdu; gribu un nosaucu. Un ierīvē sev ķiplokus nāsīs! Nav ne pirmā, ne pēdējā reize, kad kāds kaut ko nesaprot, bet es jau nu tādēļ neiešu atteikties no lieliskas burkānu uzkodas!


Burkāni

Garšvielas:
kūpināts sāls vai kūpināta paprika
ķiploku pulveris
sojas mērce

Ar dārzeņu mizotāju vai mandolīnas rīvi sagriež burkānus strēmelēs. Sajauc marinādes sastāvdaļas, burkānus tajā izmērcē, izklāj uz cepampapīra cepešpannā (ja marināde vēl palika pāri, to pārziež izklātajām burkānu šķēlēm) un atstāj iemarinēties uz pusstundu - stundu. Tad liek 170 C karstā krāsnī, cep 15-30 min. Var cept arī parastā pannā uz plīts, nelielā eļļas daudzumā.


Citas receptes