Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru. Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Viltotais lasis

Reiz kādas manas draudzenes dēls apšaubīja, vai es vispār varot būt veģetāriete - ar tādu zivjainu uzvārdu... :)

Nu, pamēģināsim, ka' zi', izdodas!


Ķirbis
jūras aļģes (piemēram, wakame vai suši nori)
linsēklu eļļa

Ķirbi nomizo, sagriež gabalos vai šķēlēs un cep 200 C cepeškrāsnī, līdz pusmīksti (atkarībā no ķirbja šķirnes un gabalu lieluma - man bija sviesta ķirbis, 0,5cm biezas šķēles, cepu 15 min.). Liek ķirbi traukā, starp gabaliem iekaisot sasmalcinātas aļģes. Tad visu kārtojumu pārlej ar linsēklu eļļu, lai apsegts. Atstāj uz diennakti iemarinēties.

Pasniedzot var lieko eļļu no ķirbja gabaliņiem nosusināt salvetē.
Pārpalikušo eļļu ar aļģēm var izmantot "zivju zupas" pagatavošanai, pievienojot tofu, dārzeņus, ūdeni.


Citas receptes