Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru. Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Iņ-jan zupa

Āzijas garšas - selerija, nori, citronzāle, vasabi un sezams


1 selerijas sakne
500ml dārzeņu buljona
2 ķiploka daivas
1 neliels puravs (baltā daļa)
sāls
mazliet eļļas
kokosriekstu piens - pēc vēlēšanās

sauja spinātu
zirņa lieluma piciņa vasabi
šķipsniņa citronzāles pulvera
laima sula pēc garšas
suši nori
sezama sēklas

Seleriju un sīpolu nomizo, sagriež palielos kubiņos. Ķiploka daiviņas notīra, atstāj veselas.
Katlā eļļā pasautē dārzeņus, apkaisa ar sāli, un reizēm apmaisot, uz lēnas uguns zem vāka izsautē savā sulā. Pievieno karstu buljonu, kokosriekstu pienu (ja to liek), sablenderē>

Spinātus noblanšē - iemet verdošā ūdenī, apmaisa, nekavējoties noskalo aukstā ūdenī. Pusi zupas samaļ ar šādi sagatavotiem spinātiem un vasabi.
Otrai pusei zupas pievieno citronzāli un laima sulu pēc garšas.
Sezama sēklas apgrauzdē. Suši nori sagriež mazos gabaliņos (ar šķērēm to izdarīt visvieglāk).

Katru zupu ielej savā kausā. Vienlaicīgi abus izlej zupas šķīvī, katru no savas puses. Ar karoti izlīdzina zupu, veidojot iņ-jan zīmi. Pārkaisa sezamu un nori.


Citas receptes