Vasarā strādāju pēc pasūtījuma - rakstiet vegus at vegus lv vai zvaniet 29188723, ja vēlaties kādu semināru. Jaunais rudens kursu grafiks šeit: Kursi

Vegus virtuvi iespējams noīrēt saviem pasākumiem vai savu produktu ražošanai.

Lai Jums jauka vasara, ceļojumi, atvaļinājumi, atpūta, sauļošanās!

Pieteikties

Dārzeņu sautējumi


Se, 10/03/2018 - 14:00
Noslēdzies

Sv, 23/09/2018 - 15:00
Brīvās vietas: 6

"Lai cik dažādus dārzeņus es saliktu kopā, beigās visi sautējumi man garšo vienādi. Reāli sāk apnikt tā "visi-dārzenīši-kopā" garša!"

Šajā seminārā iepazīsiet dažādu tautu dārzeņu sautējumus, apgūsiet dažādas dārzeņu gatavošanas tehnikas - no Ķīnas līdz Indijai, no Francijas līdz Amerikai; apgūsiet variēšanas paņēmienus un garšvielu pievienošanu, lai turpmāk Jūsu gatavotie sautējumi atšķirtos viens no otra kā diena no nakts, kā ziedkāposti Singapūras gaumē atšķiras no Primavera tvaicētajiem dārzeņiem, kā indiešu karijs atšķiras no amerikāņu čoudera. Turpmāk varēsiet izbaudīt katru dienu jaunu garšu, atrast gatavošanas veidus, kas parocīgākie, un izvēlēties receptes sautējumiem, kurus Jūsu ģimene labprāt ēdīs, neraugoties uz to, ka "tie taču dārzeņi!". Uzzināsiet dārzeņu sautējuma veidošanas formulu - pēc tās spēsiet izgudrot arvien jaunas, paši savas sautējumu receptes.

Semināra laikā dalībnieki iesaistās ēdienu gatavošanā, apgūstot visas zināšanas, paņēmienus un knifus praksē. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā, turklāt to būs krietni vairāk kā seminārā gatavoto sautējumu skaits - Jūs vēl daudz ēdienu varēsiet izmēģināt mājās, lai nostiprinātu apgūtās zināšanas, izbaudītu iecienītas un atrastu jaunas garšas. 

Ko gatavosim?

  • Wok
  • Saldskābais sautējums ar sieru
  • Karijs - Indijas un Taizemes
  • Ratatouille

Kursu vadīs: Dita Lase, "Vegus" vadītāja, veģetāriete vairāk kā 19 gadus, "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata" un "Veģetārēšana" autore
____________________________

Dalības maksa: 39 EUR

Cenā ietilpst arī pārtikas produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā un visi vajadzīgie materiāli - Jums nekas papildus nav līdzi jāņem.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60
___________________________

"Lai cik dažādus dārzeņus es saliktu kopā, beigās visi sautējumi man garšo vienādi. Reāli sāk apnikt tā "visi-dārzenīši-kopā" garša!"

Šajā seminārā iepazīsiet dažādu tautu dārzeņu sautējumus, apgūsiet dažādas dārzeņu gatavošanas tehnikas - no Ķīnas līdz Indijai, no Francijas līdz Amerikai; apgūsiet variēšanas paņēmienus un garšvielu pievienošanu, lai turpmāk Jūsu gatavotie sautējumi atšķirtos viens no otra kā diena no nakts, kā ziedkāposti Singapūras gaumē atšķiras no Primavera tvaicētajiem dārzeņiem, kā indiešu karijs atšķiras no amerikāņu čoudera. Turpmāk varēsiet izbaudīt katru dienu jaunu garšu, atrast gatavošanas veidus, kas parocīgākie, un izvēlēties receptes sautējumiem, kurus Jūsu ģimene labprāt ēdīs, neraugoties uz to, ka "tie taču dārzeņi!". Uzzināsiet dārzeņu sautējuma veidošanas formulu - pēc tās spēsiet izgudrot arvien jaunas, paši savas sautējumu receptes.

Semināra laikā dalībnieki iesaistās ēdienu gatavošanā, apgūstot visas zināšanas, paņēmienus un knifus praksē. Receptes saņemsiet izdrukātā veidā, turklāt to būs krietni vairāk kā seminārā gatavoto sautējumu skaits - Jūs vēl daudz ēdienu varēsiet izmēģināt mājās, lai nostiprinātu apgūtās zināšanas, izbaudītu iecienītas un atrastu jaunas garšas. 

Ko gatavosim?

  • Wok
  • Saldskābais sautējums ar sieru
  • Karijs - Indijas un Taizemes
  • Ratatouille

Kursu vadīs: Dita Lase, "Vegus" vadītāja, veģetāriete vairāk kā 19 gadus, "Latvijas veģetārieša rokasgrāmata" un "Veģetārēšana" autore
____________________________

Dalības maksa: 39 EUR

Cenā ietilpst arī pārtikas produkti gatavošanai praktiskajā nodarbībā un visi vajadzīgie materiāli - Jums nekas papildus nav līdzi jāņem.

Norises vieta: Vegus, Ģertrūdes iela 60
___________________________


Se, 10/03/2018 - 14:00
Noslēdzies

Sv, 23/09/2018 - 15:00
Brīvās vietas: 6

Citi kursi